Degresatoare - separatoare de grasimi

Oferte de pret pentru produsele Degresatoare - separatoare de grasimi. Sfaturi practice si de specialitate pentru echipamentele Degresatoare - separatoare de grasimi . In subcategoriile de mai jos gasiti intreaga gama de produse grupate in subcategoria Degresatoare - separatoare de grasimi, iar un consultant Calor este gata sa alegeti impreuna echipamentul potrivit.

Degrasatoarele mai poarta denumirea si de separatoare de grasimi. Acestea sunt dispozitive sanitare proiectate special pentru a elimina mai multe tipuri de grasimi si de uleiuri inainte de a le introduce intr-un sistem de colectare a apelor uzate. Acestea se folosesc deoarece grasimile si uleiurile provenite din apele reziduale de la bucatarii sau din masinile de spalat vase pot afecta in mod grav buna utilizarea a foselor septice sau a statiilor de epurare.

 Acumularea unui grad ridicat de grasimi creeaza dificultati in utilizarea acestor echipamente. In plus, acestea cresc si riscurile de aparitie ale unor bacterii, microbi sau mirosuri neplacute. Degrasatoarele sunt necesare in foarte multe aplicatii. In locuintele private acestea ajuta foarte mult la protejarea foselor septice sau a statiilor de epurare, echipamente care pot fi costisitoare pentru foarte multi dintre utilizatori.

Insa, in anumite domenii comerciale aceste degrasatoare au un rol esential. In restaurante, cantine, hoteluri, pensiuni turistice etc, neutilizarea unor degrasatoare este o greseala imensa, deoarece in apele reziduale se aduna foarte multe grasimi si uleiuri daunatoare. Acestea pot afecta in mod grav fosele septice ecologice sau statiile de epurare. Mai mult decat atat, acestea pot fi daunatoare si pentru mediul inconjurator, deoarece pot fi eliberate in apele naturale.

De asemenea, grasimile pot provoca blocaje in conductele de scurgere, datorita solidificarii sau pot provoca refularea foselor septice. Acest lucru ar crea o problema grava atat pentru utilizatori, cat si pentru mediu. Mirosurile neplacute si dejectiile pot duce la instalarea unor probleme de sanatate pentru utilizatori sau pentru vecinii acestora, ca de exemplu: iritatii cutanate, iritatii oculare, dezinterie, hepatita etc. Mirosurile neplacute atrag insectele care creeaza un mediu neplacut si deloc confortat pentru utilizatori si pentru vecinii acestora. 

Degrasatoarele sau separatoarele de grasimi sunt foarte rezistente si durabile, deoarece sunt fabricate din materiale de foarte buna calitate. Acestea rezista la un numar nelimitat de utilizari. Acestea au capacitati diferite, astfel incat sa satisfaca nevoile si cerintele tuturor utilizatorilor. Degrasatoarele se aleg in functie de numarul de utilizatori, tocmai pentru a avea un randament optim, direct proportional cu necesitatile din gospodarie sau din spatiile comerciale. Separatoarele de grasimi pot fi destinate uzului unei singure persoane, dar si unui grup de persoane. Acesta poate ajunge si la un numar de 300 de utilizatori.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.fose-septice-ecologice.ro 2018 | ANPC


Fose septice, fose ecologice, statii de epurare, degresatoare, epurare apa in general