Fose septice 10-15 persoane

Oferte de pret pentru produsele Fose septice 10-15 persoane. Sfaturi practice si de specialitate pentru echipamentele Fose septice 10-15 persoane . In subcategoriile de mai jos gasiti intreaga gama de produse grupate in subcategoria Fose septice 10-15 persoane, iar un consultant Calor este gata sa alegeti impreuna echipamentul potrivit.

Fosele septice ecologice destinate utilizarii de catre 10 pana la 15 persoane sunt rezistente si se instaleaza cu usurinta, dupa aceleasi principii ca si cele pentru un numar mai scazut de utilizatori. Dimensiunile acesteia sunt reduse si nu ocupa mult spatiu, deoarece se instaleaza in subsol prin ingropare. Sunt rezistente la crapaturi, presiuni, raze ultraviolete, coroziune etc.

Se afişează 1 - 3 din cele 3 produse conform filtrării

Fose septice 10-15 persoane

.

Ordonează după:

FOSA SEPTICA din P.E. ECOLOGICA P.P.E. - IMHOFF BIOCROMA IMHOFF BIOCROMA 2000

LANIM2000B
 • Volum util: 2000 litri
 • Numar mediu utilizatori: 11
 • Numar maxim utilizatori: 15
 • Diametru: 1200 mm
 • Diametru teava intrare/iesire: 125 mm
Preţ: 6.275,78 5.020,62 lei(TVA inclus)

FOSA SEPTICA din P.E. ECOLOGICA P.P.E. - IMHOFF STAR IMHOFF STAR 2200

LANIM2200S
 • Volum util: 2200 litri
 • Numar mediu utilizatori: 11
 • Numar maxim utilizatori: 15
 • Diametru: 1200 mm
 • Diametru teava intrare/iesire: 125 mm
Preţ: 7.321,76 5.857,41 lei(TVA inclus)

FOSA SEPTICA din P.E. ECOLOGICA P.P.E. - IMHOFF UNDER IMHOFF UNDER 2000

LANIM2000U
 • Volum util: 2000 litri
 • Numar mediu utilizatori: 11
 • Numar maxim utilizatori: 13
 • Diametru: 1250 mm
 • Diametru teava intrare/iesire: 125 mm
Preţ: 7.444,81 5.955,84 lei(TVA inclus)

Acestea fise septice se instaleaza cu usurinta pentru ca au dimensiuni mici. Vidanjarea este necesara rar, o data la 6-18 luni, in functie de utilizare, iar costurile sunt mici. In plus, acestea nu au nevoie de intretinere speciala sau de o curatare dificila. Vidanjarea periodica este de ajuns. Fosele septice sunt unitati etanse, ceea ce impiedica producerea de mirosuri neplacute.

 

Fosele septice ecologice pentru 10-15 persoane sunt adesea intalnite in spatiile comerciale sau industriale, insa sunt intalnite si in locuintele private de mari dimensiuni. Se pot utiliza si in nuclee rezidentiale, pensiuni turistice, clinici medicale, gradinite sau in restaurante. Aceste echipamente sunt ecologice si foarte eficiente. Achizitia si instalarea lor nu implica sume de bani costisitoare avand in vedere ajutorul deosebit pe care il ofera in gospodarie.

 

Solul in care se instaleaza fosele septice reprezinta parte a intregului sistem, deoarece acesta este in masura sa trateze adecvat si in mod natural filtrarea apelor uzate in cazul unor scurgeri. Solul poate elimina orice virusi si bacterii daunatoare din apele uzate, dar si impiedica mirosurile neplacute.

 

Pentru ca aceste fose septice ecologice sa functioneze la parametri optimi este necesar ca ele sa fie utilizate in mod corespunzator. In aceasta categorie, intrand si operatiunile de instalare si cele de intretinere. Astfel, respectand intocmai conditiile si regulile de instalare ale foselor septice aceste nu vor crea probleme pentru utilizatori. Mai ddeparte utilizatorii trebuie sa respecte termenele de vidanjare si sa evita folosirea unor substante si produse care ar dauna foselor, pornind de la detergentii de curatare folositi in gospodarie si terminand cu produsele de igiena folosite.

 

Fosele septice ecologice pentru 10-15 persoane sunt fabricate din materiale reciclabile si trebuie instalate de catre persoane specializate autorizate. Pot fi folosite atat in zonele urbane, cat si in cele rurale. De asemenea, aceste fose se pot folosi si in spatiile temprare, de exemplu se pot folosi pe santiere. Timpul de instalare este cuprins intre doua si trei zile si poate depinde de fenomenele meteorologice.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.fose-septice-ecologice.ro 2018 | ANPC


Fose septice, fose ecologice, statii de epurare, degresatoare, epurare apa in general