Fose septice 15-25 persoane

Oferte de pret pentru produsele Fose septice 15-25 persoane. Sfaturi practice si de specialitate pentru echipamentele Fose septice 15-25 persoane . In subcategoriile de mai jos gasiti intreaga gama de produse grupate in subcategoria Fose septice 15-25 persoane, iar un consultant Calor este gata sa alegeti impreuna echipamentul potrivit.

Fosele septice ecologice pentru 15-25 persoane sunt de marimi mai mari decat celelalte, dar se instaleaza in acelasi fel. Acestea sunt destinate nucleurilor rezidentiale, spatiilor comerciale sau industriale, restaurantelor, unitatilor de invatamant inclusiv gradinitelor, pensiunilor turistice, clinicilor medicale etc. Sunt fabricate din materiale ecologice, foarte rezistente care asigura o durabilitate foarte mare.

Se afişează 1 - 1 din cele 1 produse conform filtrării

Fose septice 15-25 persoane P.P.E.

.

FOSA SEPTICA din P.E. ECOLOGICA P.P.E. - IMHOFF STAR IMHOFF STAR 3500

LANIM3500S
  • Volum util: 3500 litri
  • Numar mediu utilizatori: 16
  • Numar maxim utilizatori: 25
  • Diametru: 1400 mm
  • Diametru teava intrare/iesire: 160 mm
Preţ: 8.183,13 6.546,5 lei(TVA inclus)

Sunt fabricate din polietilena si sunt foarte rezistente la coroziune, raze ultraviolete, crapaturi sau presiuni. Spre deosebire de fosele septice din beton acestea ofera avantajul de a nu fi atinse de rugina. Au o durata de viata foarte lunga, putand fi folosite chiar si timp de 10-15 ani. Nu necesita intretinere, vidanjarea este singura operatiune de acest fel de care fosele septice ecologice au nevoie. Cu toate acestea sunt anumite masuri si reguli de care utilizatorii trebuie sa tina cont atunci cand vine vorba de utilziarea foselor septice.

 

Aceste fose septice ecologice destinate uzului de catre 15 pana la 25 de persoane rezista la factorii mecanici, ceea ce inseamna ca acestea nu sunt atinse nici in conditiile de instalare dificile. Sunt rezistente, de asemenea, si la temperaturile extreme (minus 60 grade Celsius si pana la plus 80 de grade Celsius). Sunt produse fiabile si eficiente, care pot fi amplasate nu numai in zonele rurale, ci si in cele urbane.

 

 

Avantajele foselor septice din polietilena fata de cele din beton:

 

Fosele septice din beton au avut perioada lor de popularitate, insa mijloacele moderne au adus pe piata o calitate mai buna, conditii mai simple de instalare si de utilizare, dar si costuri mai reduse. Asadar, fosele septice din polietilena au numeroase avantaje in fata celor din beton.

 

*Rezistenta la presiunea solului:- desi la prima vedere fosele din beton pot parea mai rezistete si mai durabile la presiunea solurilor, in timp se pot crea crapaturi la care cele din polietilena rezista ani de zile.

*Fosele septice ecologice nu sunt atinse de rigina si nici de coroziune.

*Fosele septice din polietilena sunt prietenoase cu mediul inconjurator, polietilena fiind un material 100% reciclabil.

*Materialele din care fosele septice ecologice sunt fabricate sunt foarte usoare. Acest lucru creeaza avantajele unui transport mai accesibil si unei instalari mai usoare.

*Timpul de instalare este mai redus in cazul foselor septice din polietilena.

*Fosele septice ecologice au avantajul de a avea costuri de achizitie mai reduse. La costurile acestea se adauga si cele de instalare.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.fose-septice-ecologice.ro 2018 | ANPC


Fose septice, fose ecologice, statii de epurare, degresatoare, epurare apa in general