Fose septice 2-3 persoane

Oferte de pret pentru produsele Fose septice 2-3 persoane. Sfaturi practice si de specialitate pentru echipamentele Fose septice 2-3 persoane . In subcategoriile de mai jos gasiti intreaga gama de produse grupate in subcategoria Fose septice 2-3 persoane, iar un consultant Calor este gata sa alegeti impreuna echipamentul potrivit.

Dimensiunea foselor septice se alege in functie de numarul de utilizatori. Fosele septice ecologice pentru 2-3 utilizatori sunt create pentru a fi folosite in spatii rezidentiale, ateliere si laboratoare de dimensiuni mici etc. Acestea au avantajul de a avea dimensiuni reduse, de a ocupa putin spatiu si de a se instala cu usurinta datorita primelor doua calitati. Instalarea se face in pamant. Deasupra gropii sapate se adauga nisip (10-12 cm de nisip).

Se afişează 1 - 2 din cele 2 produse conform filtrării

Fose septice 2-3 persoane P.P.E.

.

Ordonează după:

FOSA SEPTICA din P.E. ECOLOGICA P.P.E. - IMHOFF BIOCROMA IMHOFF BIOCROMA 400

LANIM400B
  • Volum util: 400 litri
  • Numar mediu utilizatori: 1
  • Numar maxim utilizatori: 2
  • Diametru: 800 mm
  • Diametru teava intrare/iesire: 110 mm
Preţ: 1.784,29 1.427,43 lei(TVA inclus)

FOSA SEPTICA din P.E. ECOLOGICA P.P.E. - IMHOFF STAR IMHOFF STAR 600

LANIM600S
  • Volum util: 600 litri
  • Numar mediu utilizatori: 2
  • Numar maxim utilizatori: 3
  • Diametru: 950 mm
  • Diametru teava intrare/iesire: 110 mm
Preţ: 1.968,88 1.575,1 lei(TVA inclus)

Aceste fose septice ecologice sunt usor de intretinut, deoarece ele nu necesita nicio intretinere si curatare speciala. Este de ajuns operatiunea de vidanjare. Aceasta operatiune se realizeaza intre 6 si 18 luni, in functie de utilizare.

 

Precautii si masuri de siguranta pentru fosele septice ecologice:

 

*Colectarea in exces a uleiurilor de gatit si a grasimilor poate provoca probleme pentru fosele septice. Uleiurile si grasimile degreadeaza fosele, dar si creeaza mirosuri neplacute pentru acestea. De asemenea, ele pot crea si dificultati la golire. Este indicata evitarea grasimilor si uleiurilor sau, utilizarea acestora intr-un mod cat mai redus.

 

*Colectarea produselor non-biodegradabile (produse de igiena, servetele, mucuri de tigara, ambalaje etc) poate umple rapid fosele si le pot bloca. Este indicata aruncarea acestora in cosurile de gunoi menajer.

 

*Colectarea produselor chimice (pesticide, aerbicide, materiale cu concentratii ridicate de inalbitori, clor, materiale anorganice precum vopsele sau solventi etc), poate deteriora foselor.

 

*Lasarea copiilor nesupravegheati in zona instalarii foselor septice poate crea accidente grave.

 

*Depozitarea unor produse sau substante in imediata apropierea a zonei de instalare a foselor septice ecologice poate provoca deteriorari a foselor si poate restrictiona accesul la acestea.

 

*Golirea foselor se realizeaza in intervalul de timp specific. Intarzierea realizarii acestei operatiuni poate crea probleme atat pentru fose si utilizatori, cat si pentru mediul inconjurator.

 

*Pentru a evita supraincalzirea sistemului nu este indicata folosirea in acelasi timp a mai multor echipamente cu elimare de apa uzata in fosele septice. De exemplu, nu este indicata folosirea masinii de spalat vase si a celei de spalat rufe in acelasi timp. De asemenea, nu este indicata nici folosirea uneia dintre acestea (fie masina de spalat rufe, fie masina de spalat vase) pentru un interval lung de timp.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.fose-septice-ecologice.ro 2018 | ANPC


Fose septice, fose ecologice, statii de epurare, degresatoare, epurare apa in general