Fose septice 25-35 persoane

Oferte de pret pentru produsele Fose septice 25-35 persoane. Sfaturi practice si de specialitate pentru echipamentele Fose septice 25-35 persoane . In subcategoriile de mai jos gasiti intreaga gama de produse grupate in subcategoria Fose septice 25-35 persoane, iar un consultant Calor este gata sa alegeti impreuna echipamentul potrivit.

Fosele septice ecologice pentru 25-35 de persoane sunt foarte importante in nucleurile rezidentiale, in scoli si gradinite si in alte unitati de invatamant, in clinicile medicale, pensiunile turistice, restaurante etc. Acestea se instaleaza sub pamant, prin ingropare si nu au nevoie de intretinere speciala.

Se afişează 1 - 1 din cele 1 produse conform filtrării

Fose septice 25-35 persoane P.P.E.

.

FOSA SEPTICA din P.E. ECOLOGICA P.P.E. - IMHOFF STAR IMHOFF STAR 5500

LANIM5500S
  • Volum util: 5500 litri
  • Numar mediu utilizatori: 26
  • Numar maxim utilizatori: 35
  • Diametru: 1750 mm
  • Diametru teava intrare/iesire: 160 mm
Preţ: 11.382,56 9.106,05 lei(TVA inclus)

Pentru aceste fose septice ecologice vidanjarea se realizeaza in functie de utilizare, odata la 6-18 luni. Daca vidanjarea nu se realizeaza atunci cand este necesar, acestea pot refula si crea probleme atat pentru utilizatori, cat si pentru mediul inconjurator (mirosuri neplacute, bacterii, insecte etc). Aceste fose septice ecologice pot fi utilizate pentru o lunga perioada de timp (10-15 ani).

 

Instalarea foselor se realizeaza de catre persoane autorizate in acest sens. In numai 2-3 zile acestea sunt instalate. Tot acest proces se realizeaza cu usurinta, deoarece gabaritul acestora este foarte simplu. Ele se aseaza usor in pamant si, de asemenea, nu necesita utilizarea unor resurse suplimentare. Este indicat ca instalarea sa se efectueze departe de sursele de apa potabila (de exemplu, puturi, fantani etc), deoarece infectarea apei poate reprezinta un pericol foarte mare pentru utilizatori. Daca apa devine contaminata pot aparea greata, varsaturi, dureri de cap, dizenterie, chiar si hepatita. De aceea, este indicata respectarea tuturor regulilor de instalare. Pentru a evita aceste probleme la copii, instalarea foselor langa locurile de joaca nu este o idee buna.


Fosele septice pentru 25-35 de persoane au fost fabricate din materiale 100% ecologice si reciclabile. De asemenea, ele sunt foarte prietenoase cu mediul inconjurator, avand rolul de a pastra un echilibru ecologic. Apa reziduala este tratata pentru a neutraliza bacteriile nocive si pentru a reduce poluarea mediului. Acest lucru se realizeaza cu ajutorul unei culturi de bacterii anaerobe in interiorul rezervorului. Utilizarea foselor septice ecologice de acest gen nu implica riscuri asupra vegetatiei, microorganismelor, solului sau asupra atmosferei. Polietilena, materialul din care aceste fose septice sunt fabricate, nu permite bacteriilor si microbilor sa iasa la suprafata. De asemenea, aceasta nu permite ca mirosurile neplacute sa devina un disconfort pentru utilizatori.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.fose-septice-ecologice.ro 2018 | ANPC


Fose septice, fose ecologice, statii de epurare, degresatoare, epurare apa in general