Fose septice - ecologice

Oferte de pret pentru produsele Fose septice - ecologice. Sfaturi practice si de specialitate pentru echipamentele Fose septice - ecologice . In subcategoriile de mai jos gasiti intreaga gama de produse grupate in subcategoria Fose septice - ecologice, iar un consultant Calor este gata sa alegeti impreuna echipamentul potrivit.

Fosele septice ecologice sunt rezervoare de diferite dimensiuni care se instaleaza in subteran si care au rolul de a colecta apele menajere din gospodarii. Acestea elimina materiile poluante din apele uzate si asigura retinerea deseurilor plutitoare si a materiilor solide.

Fosele septice ecologice sunt alternativa optima pentru zonele in care nu exista un sistem de epurare al apelor uzate menajere. Fosele septice au dimensiuni variate, astfel incat sa se potriveasca nevoilor tuturor gospodariilor, fie ca este vorba de cele de dimensiuni mici sau de cele de dimensiuni mari. Ele sunt proiectate in functie de perioadele de vidanjare. Aceste perioade pot fi cuprinse intre 1 si 3 ani. Ele pot folosi bioactivatori, substante care sunt derivate din soda caustica. Aceste substante au rolul de a dizolva acele materii de dimensiuni mai mari. Se folosesc indeosebi in zonele rurale.

 

Avantajele folosirii foselor septice ecologice:

 

*Dimensiuni compacte: - fosele septice ecologice sunt concepute cu dimensiuni compacte, in asa fel incat sa nu ocupe mult spatiu si sa nu creeze un disconfort in timpul operatiunilor de transport si instalare.

*Nu ocupa spatiu:- fosele septice ecologice se ingroapa in pamant, ceea ce le face utile in orice tip de gospodarie, indiferent de dimensiunile acesteia. Mai mult decat atat, fosele septice ecologice se pot folosi atat in spatiile comerciale, restaurante, scoli si alte unitati de invatamant, pensiuni, clinici medicale etc. Anumite spatii de acest fel pot impune restrictii de instalare a echipamentelor, iar posibilitatea instalarii in pamant rezolva cu usurinta aceste aspecte.

*Durata de viata lunga:- utilizarea foselor septice se poate realiza pentru o perioada lunga de timp. Datorita materialelor din care acestea sunt fabricate, dar si datorita instalarii in pamant, unde nu sunt predispuse conditiilor meteorologice aspre, ele pot avea o durata de viata lunga. In plus, acestea au o rezistenta deosebita la coroziune, ceea ce le prelungeste durata de viata. Utilizate in mod corespunzator, durata de viata a foselor septice ecologice poate ajunge si depasi chiar si 30 de ani.

*Nu necesita intretinere: - unul din principalele avantaje ale utilizarii de fose septice. Este de ajuns vidanjarea.

*Reactie neutra la razele UV: – ceea ce are rolul de a contribui la prelungirea duratei de viata.

*Se inchide ermetic;

*Prietenoase cu mediul inconjurator.

*Rezistenta: - aceste fose septice ecologice au o rezistenta deosebita la temperaturi extreme, presiuni, utilizari pentru perioade lungi de timp, la atacurilor egentilor externi. Cu toate acestea, nu trebuie expuse la factorii daunatori.

*Produs reciclabil.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.fose-septice-ecologice.ro 2018 | ANPC


Fose septice, fose ecologice, statii de epurare, degresatoare, epurare apa in general