Despre noi

Despre Fose septice ecologice

 Compania Calor, infiintata inca din anul 1991, se bucura de o recunoastere in domeniul instalatiilor, fiind remarcata prin calitatea superioara a produselor si profesionalismul serviciilor. Cunoscuta si sub numele de paradisul instalatiilor, firma Calor  detine un stoc  diversificat de produse printre care se numara echipamente, utilaje, accesorii si piese de schimb pentru instalatii, fose septice si statii de epurare a apelor menajere.

 

 

Diversitatea produselor si  calitatea serviciilor si a produselor  au  clasat compania Calor  pe primele locuri in topul firmelor de instalatii. Acest  loc fruntas  a  fost atestat nu doar prin cifra de afaceri sau prin numarul mare de clienti, ci si prin certificarea cu ISO  9001 si ISCIR.

 

 

Un numar mare de avantaje  a contribuit la  incheierea unor parteneriate  pe termen lung intre firma Calor si clientii sai. Printre acele avantaje se numara urmatoarele:

 

-          oferta  diversificata de produse, peste 12.000 de articole

-          stocuri  aflate  mereu in actualitate, pentru  a le oferi clientilor posibilitatea de a  achizitiona produsele necesare

-          consultanta  de  profil acordata de o echipa  de specialisti in domeniu

-          termene de livrare  scurte

-          servicii de service pentru toata gama de produse

-          garantie de minim un an pentru toate produsele comercializate

-          produse de calitate si preturi  adaptate la nevoile clientului

 

 

 

Firma Calor asigura clientilor sai  pe langa  posibilitatea de a achizitiona produse de inalta performanta si servicii de consultanta, asistenta tehnica si service. Sediul firmei  include un showroom, depozitul, magazinul in sine, service-ul  si  celelalte departamente din cadrul firmei, in acest fel clientii putand achizitiona produsele si efectua demersurile in aceeasi zi, in acelasi loc fara a mai pierde timp pretios.

 

 

 

In functie de optiunile clientului firma Calor poate oferi servicii de intretinere si verificare tehnica periodica, la cererea clintului, atat in perioada de garantie, cat si dupa incheierea acestei perioade.

 

 

 

Societatea Calor  este o firma complexa care ofera clientilor sai  posibilitatea unui parteneriat de afaceri calitativ si de lunga durata.

Dupa 18 ani de experienta, firma se poate mandri cu un portofoliu  remarcabil de clienti si lucrari apreciabile.

Fose septice ecologice - Sediu Calor

Fose septice ecologice - Birouri Calor

 
Fose septice ecologice - Birouri Calor

 

Fose septice ecologice - Birouri Calor

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.fose-septice-ecologice.ro 2018 | ANPC


Fose septice, fose ecologice, statii de epurare, degresatoare, epurare apa in general