Statii de epurare apa - ecologice

Oferte de pret pentru produsele Statii de epurare apa - ecologice. Sfaturi practice si de specialitate pentru echipamentele Statii de epurare apa - ecologice . In subcategoriile de mai jos gasiti intreaga gama de produse grupate in subcategoria Statii de epurare apa - ecologice, iar un consultant Calor este gata sa alegeti impreuna echipamentul potrivit.

Statiile de epurare sunt fabricate din materiale de durata si rezistente. Ele pot fi exploatate pentru o perioada foarte lunga de timp. Aceste statii au rolul de a instaura si de a mentine ciclul biologic de descompunere. Functioneaza silentios si cu un consum de energie electrica redus. Sunt deosebit de importante pentru zonele rurale, dar si pentru cele urbane acolo unde nu exista sisteme de canalizare.

Statiile de epurare a apei se utilizeaza pentru epurarea apelor uzate provenite de la comunitati. Apa epurata este considerata curata, astfel ca ea poate fi deversata in rauri, fluvii, lacuri etc, in functie de autorizatia de mediu. Aceasta provine de la grupuri sanitate, bai, bucatarii etc. In cazul apei provenite din bucatarii se va folosi un degresor, un separator de grasimi.

 

Avantajele statiilor de epurare a apei ecologice:

 

Aceste statii de epurare a apei ecologice au foarte multe avantaje. In primul rand nu necesita o intretinere speciala. Singura intretinere de care au nevoie este vidanjarea. Vidanjarea se face la perioade lungi de timp, astfel incat utilizatorii nu trebuie sa cheltuie sume de bani substantiale pentru realizarea acestei operatiuni. Un alt avantaj al statiilor de epurare consta in igiena. Utilizarea acestora nu implica bacterii, microbi, aparitia insectelor sau a microorganismelor. In plus, aceste aspecte impiedica si aparitia problemelor de sanatate. De asemenea, statiile de epurare functioneaza fara sa elimine mirosuri neplacute.

 

Un alt avantaj al acestor statii de epurare consta in eliminarea pericolului si riscului de infectare (contaminare) a apei din panza freatica. In felul acesta utilizatorii sunt protejati. Confortul in folosire este un alt avantaj. Odata ce aceste statii de epurare au fost instalate, utilizatorii nu trebuie sa efectueze alte operatiuni. Vidanjarea periodica este singura operatiune necesara, dar si aceasta se realizeaza la perioade lungi de timp.

 

Statiile de epurare a apei ecologice se pot instala in:

 

*locuinte private;

*nuclee rezidentiale;

*birouri;

*hoteluri si pensiuni turistice;

*zone de agrement;

*campinguri;

*unitati militare;

*structuri temprare: santiere

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.fose-septice-ecologice.ro 2018 | ANPC


Fose septice, fose ecologice, statii de epurare, degresatoare, epurare apa in general